Feestje vieren? Bij La Playa is voor iedereen wel wat leuks te doen!

Bedrijfsfeest

Uw personeelsdag is het middel om de motivatie van uw personeel te vergroten. Breng uw personeel een ochtend, een middag en een avond of wellicht een hele dag in een prettige sfeer bij elkaar. Succes gegarandeerd!

Uiteraard kan een activiteit in het programma niet ontbreken. Beleef het met elkaar, kom elkaar op een andere manier tegen. De activiteiten van La Playa zijn zeer geschikt voor gemêleerde groepen. ook voor minder sportievelingen, geen uitvallers!

Reserveren: info@laplaya.nl

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met een sportief feestje bij La Playa. Kom gezellig Padel en Speed Soccer spelen of Bounchhockeyen, Beachkorfballen of Beachtennis. Moe geworden? Rust dan even met een glaasje ranja uit op ons speelterras. Hier vind je spannende spelen als het XXL tafelvoetbalspel, XL vier op een rij en het Balance spel.

 

Kinderfeestje reserveren:

Hoe meer achtergrond informatie je ons geeft, hoe beter ons aanbod zal zijn. Denk hierbij aan het aantal kinderen, jongens of meisjes, en evt. aanvullende wensen.

Reserveren via: info@laplaya.nl

Vrijgezellenfeest

(min. 10 personen en alleen op reservering mogelijk).

Neem je vrienden mee en daag ze uit voor een potje Speedsoccer, Padel, Beachtennis, Beachvolleybal, Korfbal, etc. Even bijkomen? Speel dan op ons groot tafelvoetbalspel (4 tegen 4) of gooi gouden munten in de bek van de kikker. Loungebanken, open haard en relaxte muziek laten je extra genieten.

  • Prijs per deelnemer € 17.50,- p.p.
  • Reserveren via info@laplaya.nl
  • Betalen bij reservering
  • Tijdsduur programma is 3 uur

Familiedag

Vergroot de betrokkenheid van uw personeel door het organiseren van een familiedag met originele activiteiten. La Playa heeft een grote variëteit aan activiteiten voor uw Familiedag. Nodig personeel met partners en kinderen uit op een spannende en interessante locatie. Richt een crèche in voor de allerjongsten, plan aparte activiteiten voor de kleuters en de 6 tot 10 jarigen en laat pubers meedraaien als apart team.

Vraag hier meer info en/of een vrijblijvende prijsopgave aan voor je familie feestje.

C. Scholen arrangementen

Ook scholen kunnen bij ons terecht! Laat uw leerlingen kennis maken met Padel, Speedsoccer en Beachsporten.

Vraag hier meer informatie over ons scholen arrangement.